Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο μεγάλο update για το Assassin’s Creed Valhalla προσθέτει νέα Mastery Challenges

*
Η Ubisoft κυκλοφόρησε ένα μεγάλο update για το Assassin’s Creed Valhalla σε όλες τις πλατφόρμες. Το μέγεθος του νέου 1.5.1 update κυμαίνεται από 1,41GB μέχρι 12,33GB ανάλογα την πλατφόρμα σας και προσθέτει στον τίτλο το Mastery Challenge Pack 2.

Το Mastery Challenge mode εισήλθε στο παιχνίδι το 2021 και έφερε μαζί του objectives που δοκιμάζουν τις melee, stealth και ranged ικανότητες του/της Eivor. Το update κυκλοφόρησε την Τρίτη 19 Απριλίου 2022 και πρόσθεσε τρία νέα shrines και culminates σε boss fights, με αμοιβές σε cosmetics για τους παίκτες που περιλαμβάνουν το Valkyrie Armor set, νέα όπλα, νέα τατουάζ και νέες εμφανίσεις για το χωριό. Φυσικά, στο update διορθώνονται και πολλά bugs, ενώ προετοιμάζεται το έδαφος για το Ostara Festival, το οποίο θα τρέξει από τις 21 Απριλίου μέχρι τις 12 Μαΐου.


Όλα τα νέα όπλα θα είναι διαθέσιμα σε παίκτες που θα ολοκληρώσουν activities όπως κυνήγι αυγών και δοκιμές τοξοβολίας. Οι κάτοικοι του χωριού καλούνται να προστατεύσουν την Raven Clan από πνεύματα τις βραδινές ώρες. Τα rewards από το περσινό Ostara Festival θα είναι επίσης διαθέσιμα.

Σύμφωνα με το roadmap της Ubisoft, το επόμενο μεγάλο update θα κυκλοφορήσει τον Μάιο με καινούργιες δυνατότητες για το Armory. To Armory είναι ένα νέο κτίριο που μπορεί να χτιστεί στο Ravensthorpe. Επιτρέπει στους παίκτες να αποθηκέυσουν έως και πέντε loadouts από εξοπλισμό και skills για να μπορούν να αλλάξουν οπουδήποτε στον κόσμο άμεσα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*