Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο μεγάλο update για το Resident Evil Re:Verse

*
Η Capcom κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλο update για το Resident Evil Re:Verse, το οποίο προσθέτει ένα νέο χάρτη με τίτλο «VILLAGE», ο οποίος είναι εμπνευσμένος από το τελευταίο παιχνίδι του franchise. Επιπλέον, το update προσθέτει και έναν νέο χαρακτήρα, την Tundra.

Οι κινήσεις της Tundra βασίζονται σε poison και διασπορά ιών. Ο χαρακτήρας είναι τεχνικός και χρειάζεται στρατηγική για να παιχτεί, σύμφωνα με δηλώσεις της Capcom.

Στο resident Evil Re:Verse έγινε και η προσθήκη δύο skins για τον Chris Redfield και την Jill Valentine. Επιπλέον, έγινε διαθέσιμο το deluxe Premium Pass, το οποίο περιέχει skins για τον Leon Kennedy και την Ada Wong, καθώς και επιπλέον επιβραβεύσεις βασισμένες σε challenges που θα ολοκληρώνουν οι κάτοχοί του μέσα στο παιχνίδι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*