Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο mod του Portal 2 προσθέτει 40 νέα chambers και prequel story

*
Ένα fan mod για το Portal 2 που κυκλοφόρησε πρόσφατα πρόσθεσε στο παιχνίδι 40 νέα test chambers, νέους μηχανισμούς και νέα ιστορία. Το Portal: Revolution είναι μια δημιουργία της Second Face Software και βασίζεται σε μια τροποποιημένη έκδοση του Portal 2: Community Edition, ενός mod που δημιουργήθηκε από την κοινότητα των παικτών του τίτλου, για την ανάπτυξη και αναπαραγωγή περιεχομένου. Σύμφωνα με τους developers, το νέο mod θα σας κρατήσει απασχολημένους για περίπου οκτώ ώρες, περιλαμβάνει ένα νέο laser cube variant και γρίφους που χρησιμοποιούν μόνο το μπλε Portal Gun κατά τη διάρκεια του campaign.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται ανάμεσα σε αυτά του Portal και του Portal 2. Μετά την καταστροφή του Glados στο τέλος του Portal, στο Revolution θα έχετε τον ρόλο ενός πειραματόζωου, που ξυπνάει μέσω ενός νέου personality sphere, που ονομάζεται Stirling. Το Stirling αναζητά μια πανίσχυρη συσκευή, ικανή να επαναφέρει το Aperture στις προηγούμενες δόξες του.


Το mod διατίθεται δωρεάν, το μόνο που θα χρειαστεί είναι να έχετε στην κατοχή σας το Portal 2, που κοστίζει γύρω στο €1. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*