Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο mode και επίπεδα προστέθηκαν στο C-Smash VRS (trailer)

H Wolf & Wood κυκλοφόρησε το πρώτο δωρεάν content update για το C-Smash VRS.

Μέσω αυτού προστίθενται νέα modes, επίπεδα και μουσική στο παιχνίδι του PlayStation VR2, το οποίο συνδυάζει αθλήματα που παίζονται με ρακέτες με στοιχεία από action puzzle games, αλλά και χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται στο παρακάτω trailer.


Το Infinity mode προσφέρει ξέφρενο gameplay, είτε για έναν είτε για περισσότερους παίκτες. Οι παίκτες πρέπει να σπάσουν ή να αποφύγουν τα μπλοκ καθώς κινούνται προς το μέρος τους και να κρατήσουν την μπάλα στο παιχνίδι, με στόχο να ταξιδέψουν όσο πιο μακριά μπορούν χωρίς να χάσουν τα μπλοκ πίσω τους.

Ακόμα, προστίθενται 36 νέα επίπεδα στο Journey mode και η δυνατότητα επιλογής επιπέδων κατά το δοκούν. Στο ίδιο mode θα βρείτε πλέον και δυο νέους τύπους block. To Multiball που εκτοξεύει πολλαπλές μπάλες στην αρένα και το Portal όπου η μπάλα μπαίνει σε ένα μπλοκ και βγαίνει από το άλλο.

Τέλος, υπάρχουν νέα emotes για τη διευκόλυνση της επικοινωνίας μεταξύ των παικτών αλλά και instant replay clips που δείχνουν το τελευταίο σας σουτ από οπτική τρίτου προσώπου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*