Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο online cooperative combat game για το PS5 ετοιμάζει το London Studio της Sony Interactive Entertainment

*
Το London Studio, θυγατρική της Sony Interactive Entertainment, που ασχολείται κυρίως με την ανάπτυξη παιχνιδιών για την υποστήριξη των νέων περιφερειακών του PlayStation και με τεχνολογίες όπως το EyeToy για το PlayStation VR, έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός online cooperative combat game, που διαδραματίζεται σε μια φανταστική εκδοχή της αγγλικής πρωτεύουσας.

"Είμαστε περήφανοι για την ιστορία και τις καινοτομίες όλα αυτά τα χρόνια, υποστηρίζοντας όλα τα είδη τεχνολογίας του PlayStation, είτε πρόκειται για εικονική πραγματικότητα, είτε για επαυξημένη πραγματικότητα, είτε για μικρόφωνα ή οτιδήποτε άλλο", δήλωσε ο επικεφαλής του London Studio, Stuart Whyte. .


"Με αυτό το project, θέλαμε πραγματικά να εξερευνήσουμε νέες προοπτικές και να θέσουμε στον εαυτό μας μερικές νέες προκλήσεις. Σίγουρα θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι λίγο διαφορετικό και νομίζω ότι αυτό το νέο project αντιπροσωπεύει τις αξίες μας και μας επιτρέπει να περάσουμε σε ένα περίεργο μέτωπο. Πρόκειται για ένα πραγματικά συναρπαστικό μέλλον".

Η ανάπτυξη του παιχνιδιού βασίζεται στη Soho Engine του London Studio, που εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του PlayStation 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*