Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ speedrun για το Super Mario Bros. που αγγίζει το τέλειο (video)

Τα speedruns έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας πλέον και αυτή τη φορά έχουμε μπροστά μας ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το Super Mario Bros. Όπως φαίνεται μάλιστα είμαστε οριακά πριν το απόλυτο ρεκόρ (22 frames). Ο speedrunner Niftski κατάφερε να ολοκληρώσει το game της Nintendo σε 4.54.631 (σχεδόν 5 λεπτά), ξεπερνώντας μετά από σχεδόν ένα χρόνο το προηγούμενο δικό του ρεκόρ που ήταν 4.54.798. Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο σε ό,τι αφορά το speedrunning καθώς έχει το λεγόμενο “frame rule”. Σύμφωνα με αυτόν, στο παιχνίδι υπάρχει ένα timer που ελέγχει κάθε 21 frames για να δει αν έχετε ολοκληρώσει ένα επίπεδο. Αν λοιπόν έχετε φτάσει πχ. στο τέλος μιας πίστας, αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί αυτά τα 21 frames, δεν θεωρεί ο τίτλος ότι την έχετε ολοκληρώσει. Μπορείτε να δείτε ένα σχετικό video στη συνέχεια.



Σύμφωνα λοιπόν με αυτόν τον κανόνα (και με δεδομένο ότι η τελευταία πίστα, 8.4) δεν έχει τέτοιο σύστημα, ο τέλειος τερματισμός του Super Mario Bros. είναι στο όριο του 4.54.26. Μπορείτε να δείτε το επίτευγμα του Niftski στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*