Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ συνεχόμενων ωρών παιχνιδιού για το Super Smash Bros. (video)

Ο YouTuber με όνομα TCNick3, κατάφερε να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ σε μια ιδιαίτερα… περίεργη κατηγορία. Αυτή είναι «ταυτόχρονες ώρες παιχνιδιού στο Super Smash Bros.». Ο χρήστης δεν αστειεύτηκε καθόλου, καθώς κατάφερε να παίζει συνεχόμενα (ναι συνεχόμενα!) 69, ολογράφως εξηνταεννέα, ώρες το πασίγνωστο fighting game της Nintendo

O TCNick3 κατέρριψε το ρεκόρ του Daniel Bergman από τον Καναδά, ο οποίος το κρατούσε στις 57 ώρες συνεχόμενου παιχνιδιού για απροσδιόριστο τίτλο Super Smash Bros. Ο χρήστης δήλωσε πως δεν ήθελε απλά να καταρρίψει το ρεκόρ του Bergman, ήθελε να το ξεπεράσει με διαφορά. Οπότε με μια δόση χιούμορ, και σύμφωνα με τον ίδιο «χωρίς πολλές πολλές ερωτήσεις για την επιλογή του αριθμού ωρών» επέλεξε να παίξει για ακριβώς 69 ώρες.

Σύμφωνα με τους κανόνες του Guiness, Ο χρήστης δικαιούται 10 λεπτά διάλειμμα ανά μια ώρα παιχνιδιού. Ο TCNick3 πήρε όλη την ώρα μαζεμένη, δηλαδή αποφάσισε να κοιμηθεί για δύο ώρες στο ενδιάμεσο των 69 ωρών. Μετά από τρείς ημέρες, ο χρήστης ολοκλήρωσε το συνεχόμενο stream που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*