Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παιχνίδι από τον Takaya Imamura, καλλιτέχνη των Star Fox και F-Zero

*
Ο καλλιτέχνης πίσω από το Star Fox και το F-Zero δημιουργεί ένα νέο παιχνίδι ως ανεξάρτητος developer.

Ο Takaya Imamura, ο οποίος έφυγε από τη Nintendo το 2021, μετά από τρεις δεκαετίες καριέρας, ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του manga με τίτλο Omega 6, το οποίο είναι διαθέσιμο προς αγορά μόνο στα γαλλικά προς το παρόν.


Λίγο μετά την ανακοίνωσή του, ο Imamura επιβεβαίωσε ότι το ιαπωνικό studio Happy Meal, ετοιμάζει το Omega 6 The Video Game, που αναμένεται να κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch το 2023.

Σύμφωνα με τον ιαπωνικό ιστότοπο 4gamer, πρόκειται για ένα text adventure με την προσθήκη ορισμένων σκηνών μάχης στις οποίες οι παίκτες θα έχουν ενεργό ρόλο. Η ιστορία του θα είναι πρωτότυπη και θα βασίζεται στο manga.

Στο Omega 6 manga πρωταγωνιστές είναι οι Thunder και Kaira, bounty hunters που ταξιδεύουν στο διάστημα αναζητώντας έναν νέο πλανήτη που θα αντικαταστήσει τη Γη.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*