Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παιχνίδι King Kong ετοιμάζει η Amazon

*
Φαίνεται ότι η Amazon ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι King Kong. Ο τίτλος του θα είναι Skull Island Rise of Kong. Πρόκειται για ένα third-person action-adventure game που αναμένεται για Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S, σύμφωνα με καταχωρίσεις στην ισπανική ιστοσελίδα της Amazon. Η ημερομηνία κυκλοφορίας, 31 Δεκεμβρίου 2024, αποτελεί προφανώς placeholder.

"Θα εμπλακείται σε ένα third person action adventure για να εκδικηθείτε τον θάνατο των γονιών σας από το απόλυτου αρπακτικού, Gaw. Θα αντιμετωπίσετε κύματα αρχέγονων θηρίων και για να γίνετε ο νόμιμος βασιλιάς του Skull Island. Διασχίζοντας το μυστηριώδες νησί θα ανακαλύψτε την ιστορία και τα μυστικά που κρύβει καθώς συναντάτε βάλτους, καταρράκτες, ζούγκλες και σπηλιές γεμάτες skullites που δίνουν δύναμη στη χλωρίδα και την πανίδα του νησιού".


To Gaw είναι ο αρχηγός των Deathrunners, ένα φανταστικό είδος δεινόσαυρων που κατοίκούν στο Skull Island.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*