Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παιχνίδι σε συνεργασία με τη Sony Interactive Entertainment ετοιμάζει η Ballistic Moon

*
H Ballistic Moon που εδρεύει στην Αγγλία, ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι που θα εκδοθεί από τη Sony Interactive Entertainment, σύμφωνα με το βιογραφικό ενός motion capture actor που εργάστηκε στο project. Όπως αναφέρει ο λογαριασμός της Ballistic Moon στο LinkedIn, την εποχή αυτή αναπτύσει ένα νέο παιχνίδι με έναν παγκοσμίου φήμης εκδότη. Παρά το ότι η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο εκδότης, το βιογραφικό του motion capture actor αναφέρει το σχήμα ως "Ballistic Moon & Sony Interactive Entertainment". Επιπλέον, το project φέρεται να έχει τον προσωρινό τίτλο "Project Bates" με director του motion capture τον Joshua Archer, που στο παρελθόν εργάστηκε στο Until Dawn και στο Horizon Zero Dawn.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*