Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παιχνίδι Shadowman ετοιμάζει η Blowfish Studios

*
Νέο παιχνίδι Shadowman βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης από τη Blowfish Studios. Το Shadowman: Darque Legacy θα είναι το τρίτο video game βασισμένο στο γνωστό comic, που κυκλοφόρησε το 1992 και από τότε έχει πουλήσεις 5 εκ. αντίτυπα. Αναμένεται να τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων εντός του 2024, για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

“Καθώς μια συνωμοσία απειλεί να κυριαρχήσει στο βασίλειο των ζωντανών, o Shadowman θα πρέπει να αντιμετωπίσει απάνθρωπες οντότητες σε δύσκολες μάχες σώμα με σώμα", αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού.


"Θα ακολουθήσετε ένα σκοτεινό μονοπάτι από τη χώρα των ζωντανών στο κολασμένο βασίλειο Deadside καθώς διασχίζετε το πέπλο μεταξύ των δύο. Θα ενσαρκώσετε τον ήρωα του σκότους για να διασχίσετε το νεκρομαντικό χάσμα, να ξεπεράσετε φρικτά εμπόδια και να δώσετε τέλος στις τρομακτικές απειλές που κρύβονται σε αυτό".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*