Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παιχνίδι Sonic Olympics υπό ανάπτυξη από τη SEGA

*
Η SEGA ανάρτησε αγγελία εργασίας σε μια ιαπωνική ιστοσελίδα με όνομα Hrmos, στην οποία αναζητά προγραμματιστή για ένα συγκεκριμένο project το οποίο φαίνεται να αφορά το franchise του Sonic the Hedgehog. Στην αγγελία υπάρχουν δύο links, το ένα οδηγεί στο website του Sonic Channel και το άλλο στον τίτλο Olympic Games Tokyo 2020 – The official video game.

Το μυαλό μας, φυσικά, πήγε αμέσως στο Mario & Sonic at the Olympic Games και ενώ υπάρχει περίπτωση η αγγελία να αναφέρεται σε τέτοιο τίτλο, μερικά στοιχεία έρχονται αντίθετα σε αυτή την άποψη. Για αρχή, δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Mario, ενώ ταυτόχρονα το παιχνίδι έχει ανακοινωθεί για όλες τις πλατφόρμες PlayStation, Xbox και Nintendo Switch. Η σειρά Mario & Sonic at the Olympic Games δεν έχει εμφανιστεί ποτέ έξω από το οικοσύστημα της Nintendo. Αυτό είναι αμφίβολο πως θα αλλάξει, αφού γνωρίζουμε πόσο κάθετη είναι η Nintendo με το ΙΡ του Mario.


Φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνουμε αρκετή υπομονή για να μάθουμε περισσότερα για αυτό τον τίτλο, καθώς η αγγελία προδίδει πως βρίσκεται ακόμη σε πολύ αρχικά στάδια της ανάπτυξής του. Γίνεται ξεκάθαρο πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα χρησιμοποιηθεί Unity ή Unreal Engine, κάτι το οποίο βρίσκεται στο κέντρο των αποφάσεων για την έναρξη ανάπτυξης ενός τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*