Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο παιχνίδι The Lord of The Rings από τη Weta Workshop και την Private Division

*
Η Private Division που ανήκει στην Take-Two, ετοιμάζεται να φέρει στα ράφια των καταστημάτων ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στο σύμπαν της Middle-earth, που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien. Αυτό θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Weta Workshop, την εταιρεία που ειδικεύεται στα ειδικά εφέ και έχει βοηθήσει σημαντικά σε παραγωγές που σχετίζονται με τον κόσμο του The Lord of The Rings. Το παιχνίδι βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του οικονομικού έτους 2024 της Take-Two.

Η Weta Workshop εδρεύει στη Νέα Ζηλανδία και δημιούργησε τα ειδικά εφέ για τις τριλογίες The Lord of the Rings και The Hobbit. Ακόμα έχει ανάμιξη και στη σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power του Amazon Prime, την πι ακριβή τηλεοπτική παραγωγή όλων των εποχών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο επερχόμενος τίτλος θα αναπτυχθεί από την ίδια τη Weta, που το 2014 δημιούργησε το δικό της game studio.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*