Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Star Wars game ετοιμάζει η Amy Henning πρώην director της σειράς Uncharted

*
Η Skydance New Media και η Lucasfilm Games ανακοίνωσαν ένα νέο narrative-driven, action-adventure game, βασισμένο σε μια νέα ιστορία από τον γαλαξία του Star Wars. Επικεφαλής του project θα είναι η Amy Hennig, πρώην director της σειράς Uncharted της Naughty Dog.

"Έχω περιγράψει πολλές φορές το πως το να παρακολουθήσω το Star Wars το 1977, αναδιαμόρφωσε το τότε 12χρονο μυαλό μου και βοήθησε να καλλιεργήσω τη δημιουργικότητά μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ με τη Lucasfilm Games, για την αφήγηση διαδραστικών ιστοριών από τον γαλαξία που αγαπώ", δήλωσε η Henning που συνάμα είναι και πρόεδρος της Skydance New Media.


"Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε ξανά με την Amy. Η ίδια και η Skydance New Media έχουν το ταλέντο και τη φιλοδοξία να δημιουργήσουν μία μοναδική περιπέτεια στον κόσμο του Star Wars", δήλωσε ο Douglas Reilly, αντιπρόεδρος της Lucasfilm Games.

Είναι το δεύτερο project που ετοιμάζει η Skydance New Media σε συνεργασία με τη Disney. Το περασμένο έτος ανακοινώθηκε ότι έχουν στα σκαριά ένα νέο Marvel game.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*