Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο studio στο Montreal από τη Beenox, developer τίτλων Call of Duty

*
Η Beenox που ανήκει στην Activision Blizzard ανακοίνωσε τα εγκαίνια ενός νέου studio στο Montreal του Καναδά. Η εταιρεία ευελπιστεί να μεγαλώσει το εργατικό δυναμικό της - που αυτήν τη στιγμή μετρά περίπου 400 game developers - κατά 20%. Η επέκταση αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση της ανάπτυξης περιεχομένου για το franchise Call of Duty, καθώς και άλλα “φιλόδοξα” projects.

Η Beenox έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη διάφορων τίτλων Call of Duty, συμπεριλαμβανομένου νέου υλικού για κάθε σεζόν του Call of Duty: Warzone. Αυτήν την περίοδο μάλιστα βοηθά με την ανάπτυξη του καινούργιου mobile game της σειράς. Για το συγκεκριμένο project η Activision ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου studio με την ονομασία Solid State τον Αύγουστο του 2021. Το εν λόγω studio ιδρύθηκε αποκλειστικά και μόνο για τη δημιουργία mobile games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*