Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο system software update για τα PS4 και PS5

*
Η Sony Interactive Entertainment κυκλοφόρησε ένα νέο system update για τα PS4 και PS5. Σύμφωνα με τα σχετικά patch notes, οι εκδόσεις 10.70 (PS4) και 23.01-07.60.00 (PS5) που κυκλοφόρησαν στις 20 Ιουλίου 2023, βελτιώνουν τις επιδόσεις κάθε συστήματος.

Το προηγούμενο firmware update για το PS5 έγινε διαθέσιμο το Ιούνιο και ήταν το 23.01-07.40.00, που έφερε βελτιώσεις στα μηνύματα και στη χρηστικότητα κάποιων οθονών.


Το τελευταίο κύριο update για την κονσόλα κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο. Εκτός από το Discord voice chat, πρόσθεσε τη δυνατότητα εκκίνησης ή αίτησης για ένα Share Screen session με έναν φίλο απευθείας από το προφίλ του χρήστη. Ακόμα, έγινε διαθέσιμη η υποστήριξη για Variable Refresh Rate σε οθόνες που μπουρούν να πιάσουν ανάλυση 1440p.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*