Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο tease από τον Hideo Kojima σχετικά με μια ακόμα ηθοποιό για το επόμενο project του

*
Ο Hideo Kojima δημοσίευσε ένα tease για μια ακόμα ηθοποιό που θα πρωταγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι του. Πολύ πιθανό να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2022. Ήδη γνωρίζουμε ότι στο επόμενο project του θα μετέχουν η Elle Fanning και η Shiori Kutsuna. Στο νέο teaser υπάρχει μια ακόμα μυστηριώδεις φιγούρα, που λέγεται ότι ανήκει στη Léa Seydoux, η οποία υποδύθηκε τη Fragile στο Death Stranding.

Στη νέα εικόνα έχουν περιληφθεί και τα τρία λογότυπα που ο Kojima δημοσίευσε την περασμένοι εβδομάδα. Fans τα έχουν συνδυάσει με την εταιρεία Bridges από το Death Stranding. Τέλος, δεν αποκλείεται το παιχνίδι να λαμβάνει χώρα στη θάλασσα, λόγω της φύσης του ενός λογότυπου αλλά και ενός άλλου που κατά πάσα πιθανότητα απεικονίζει ένα θαλάσσιο πλάσμα που δέχεται επίθεση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*