Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο τουρνουά eFootball 2023 από το Greek Game Pass Tournaments

*
Η ομάδα Greek Game Pass Tournaments ανακοίνωσε το επόμενο event της που έρχεται για το eFootball 2023. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στη σελίδα του event (όπου και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή): «Αυτό το τουρνουά θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο γιατί θα παίξουμε με κανονικές ομάδες και όχι με την ομάδα που έχουμε φτιάξει εμείς. Πλέον το παιχνίδι μας δίνει αυτήν την δυνατότητα και θα την αξιοποιήσουμε, για να μπορούν να παίξουν και παιδιά που δεν έχουν φτιάξει ομάδα. Ενημερώνουμε από τώρα πως στο τουρνουά θα μπορείτε να πάρετε όποια ομάδα θέλετε έκτος από την Παρι Σεν Ζερμέν, καθώς όσα τουρνουά έχουμε κάνει με ποδοσφαιράκια, βλέπουμε στα παιχνίδια να επιλέγεται συνεχώς η Παρί, πράγμα που είναι κουραστικό για όλους. Είπαμε πλέον στα τουρνουά μας να δώσουμε μεγάλη βάση ώστε να μεταδίδονται αγώνες και να μπορεί να παρακολουθήσει όποιο παιδί επιθυμεί. Αρά είναι υποχρεωτικό να έχετε twitch και να μεταδώσετε έστω έναν αγώνα σας. Όσα παιδιά δεν έχουν και δεν ξέρουν πως γίνεται η μετάδοση θα τους βοηθήσουμε εμείς. Για να συμμετέχετε στο τουρνουά θα πρέπει να κάνετε έγγραφη στο κανάλι μας ggpt_gaming όπου εκεί θα μεταδώσουμε πολλούς αγώνες. Το λίνκ για το κανάλι μας είναι https://www.twitch.tv/ggpt_gaming/. Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την Τετάρτη 29/3. Για να δηλώσετε συμμετοχή γράφετε στα σχόλια το Xbox name σας και το Twitch name σας. Αν δεν έχετε φτιάξει Twitch το γράφετε. Δείτε τα Twitch name των υπόλοιπων παιδιών από τα σχόλια και κάντε εγγραφή στα κανάλια τους για να μπορείτε να τους παρακολουθήσετε. Τα έπαθλα σε αυτό το τουρνουά θα είναι XBOX GAMES προσφορά της CD MEDIA και τους ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια τους για ακόμη μια φορά».


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*