Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trademark για το Knack κατάθεσε η Sony

*
Η Sony Interactive Entertainment κατάθεσε μια νέα αίτηση για την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος Knack στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν, το trademark υπάγεται και πάλι στην κατηγορία των video games. Προφανώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα πλάνα της Sony για το μέλλον της σειράς. Το Knack 2 κυκλοφόρησε στις 5 Σεπτεμβρίου 2017. Director των δύο τίτλων Knack ήταν ο Mark Cerny, system architect του PlayStation 5. Το πρώτο συνόδευσε το λανσάρισμα του PlayStation 4 και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που το είδαν σαν ένα tech demo για τις δυνατότητες του συστήματος.

Το Japan Studio που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη των δύο Knack ουσιαστικά δεν υπάρχει από το 2021. Η Sony προχώρησε σε αναδιοργάνωσή του, όμως το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού έχει αποχωρήσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*