Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trademark της Konami ίσως αφορά τη σειρά Castlevania

*
H Konami κατέθεσε ένα νέο trademark που ίσως αφορά της σειρά Castlevania. Η κατάθεσή του πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα και δημοσιεύτηκε σήμερα, 15 Μαρτίου 2023. Καλύπτει αρκετούς τομείς, όπως λογισμικό για εμπορικά μηχανήματα που αναπαράγουν video games. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα Gematsu, η φράση κλειδί μπορεί να είναι το "Project Zircon". Το Zircon είναι ένα κόσμημα που υπάρχει σε αρκετά παιχνίδια της σειράς Castlevania και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Castlevania: Symphony of the Night.

Επίσης, το trademark του Project Zircon καλύπτει την Konami για χρήση σε καμπίνες arcades και άλλες εμπορικές μηχανές παιχνιδιών που προσφέρουν ανταμοιβές, οπότε ίσως να μην αφορά κάποιο επερχόμενο παιχνίδι για κονσόλες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*