Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Cassette Beasts

Η Raw Fury και η Bytten Studio κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το νέο open-world RPG Cassette Beasts, το οποίο παρουσιάζει το νησί New Wirral.

Ο σκοπός που έχει ο παίκτης είναι να συλλέξει διάφορους τύπους τεράτων ώστε να τα χρησιμοποιεί στις μάχες. Το ενδιαφέρον στοιχείο του παιχνιδιού είναι πως κάποιος μπορεί να συνδυάσει δύο οποιεσδήποτε μορφές τεράτων χρησιμοποιώντας το Fusion System του Cassette Beasts ώστε να δημιουργήσει νέα και ακόμα πιο ισχυρά πλάσματα.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του τίτλου είναι πως χρησιμοποιούνται ρετρό κασέτες ως «όπλα». Ο παίκτης έχει την δυνατότητα ηχογραφώντας ένα τέρας και αναπαράγοντας με την βοήθεια των κασετών την φωνή του να πάρει την μορφή του κατά την διάρκεια της μάχης. Το σύστημα μάχης είναι βαθύ και πρέπει κανείς να λάβει υπόψιν του την «χημεία» των στοιχείων ώστε να αποδυναμώσει τον εχθρό χτυπώντας τον με κάποιο στοιχείο στο οποίο έχει αδυναμία. Επιπλέον καλό για τον παίκτη είναι να έχει «παρέα» μαζί του στο ταξίδι καθώς εξυπηρετείται το fusion system του τίτλου. Τέλος μεγάλο ρόλο παίζει ο πλούσιος κόσμος του Cassette Beasts ο οποίος είναι ελεύθερος προς εξερεύνηση με πολλά puzzles και dungeons. Μάλιστα πολλές δυνατότητες των τεράτων μπορούν να εφαρμοστούν μόνο όταν ο πρωταγωνιστής έχει την ανθρώπινη μορφή του όπως ο μαγνητισμός ή η πτήση.

Το Cassette Beasts βρίσκεται υπό ανάπτυξη για Xbox Series Χ, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*