Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Sniper Elite 5 παρουσιαζει την Kill Cam (video)

Η Rebellion Developments κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Sniper Elite 5, στο οποίο παρουσιάζεται η enhanced Kill Cam του τίτλου.

Το trailer συνόδεψε ανακοίνωση της ομάδας ανάπτυξης με μερικές λεπτομέρειες για τα mechanics του Sniper Elite 5. Σύμφωνα με αυτήν, οι παίκτες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν την Kill Cam και με SMG και μικρότερα όπλα, όπως και με rifles ή κατά την διάρκεια ενός takedown. Έχουν γίνει πολλές βελτιώσεις στα physics και τα γραφικά στην νέα enhanced Kill Cam. Οι σφαίρες πλέον μπορούν να εξοστρακιστούν στα κόκαλα για να δημιουργήσουν μεγαλύτερη ζημιά εσωτερικά στο θύμα σας. Η εικόνα αυτή προβάλλεται μέσω της enhanced Kill Cam με μεγαλύτερη λεπτομέρεια στον σκελετό, τα όργανα και τους ιστούς του θύματος. Επιπλέον έχουν προστεθεί iron sights για SMGs και πιστόλια πρώτη φορά στην σειρά, προκειμένου να είστε πιο εύστοχοι με αυτά. Επιπλέον, η συχνότητα με την οποία μπορείτε να παρακολουθείτε το Kill Cam μπορεί να ρυθμιστεί από τα settings του τίτλου. Αυτή η δυνατότητα είχε ζητηθεί πολύ από την κοινότητα του παιχνιδιού.


Τα όπλα στο Sniper Elite 5 έχουν σχεδιαστεί με μεγάλη ακρίβεια βάσει των αληθινών για να εξασφαλίσουν την μέγιστη αυθεντικότητα στην εμπειρία. Οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν customize τα όπλα τους σε workbenches που θα είναι κρυμμένα μέσα στις αποστολές. Κάθε workbench θα προσφέρει νέες επιλογές customization.

Το Sniper Elite 5 είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC μέσω Steam, Epic Games Store και Microsoft Store στις 26 Μαΐου 2022. Θα είναι διαθέσιμο και ως μέρος της υπηρεσίας Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Rebellion

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Rebellion

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*