Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer και πληροφορίες για το Project M της NCOSFT

Κατά τη διάρκεια του State of the Unreal που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Game Developers Conference 2023, η NCOSFT παρουσίασε ένα νέο trailer για το Project M. Πρόκειται για ένα action adventure game με διαδραστικά στοιχεία η δημιουργία του οποίου βασίζεται στην Unreal Engine 5. To Project M θα ενσωματώνει αληθοφανή γραφικά βασισμένα σε προηγμένη τεχνολογία 3D scanning, motion capture και VFX (visual effects).

Το Project M αφορά μια ιστορία εκδίκησης με έναν άνδρα να ψάχνει απαντήσεις για τον θάνατο της συντρόφου του. Η NCSOFT αναπτύσσει μια κινηματογραφική ιστορία με τους παίκτες να μπορούν να πάρουν τις δίκες τους αποφάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη του σεναρίου. Αναμένεται να κυκλοφορήσει για κονσόλες, δίχως να έχουν γίνει γνωστά τα formats.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*