Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer και screenshots για το Sniper Elite 5

Η ομάδα ανάπτυξης Rebellion Developments δημοσίευσε ένα νέο trailer και screenshots, παρουσιάζοντας τα αυθεντικά όπλα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου όπως θα φαίνονται στο Sniper Elite 5. Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως η σειρά Sniper Elite ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από την αυθεντικότητα στη χρήση των όπλων και πως η ομάδα θέλησε να βελτιώσει την εμπειρία στον επερχόμενο τίτλο.



Σε αυτόν έχει δοθεί βάρος στο πως αισθάνεται ο παίκτης τα όπλα, και στα iron sights για τα πιστόλια και τα SMG. Μετά από χιλιάδες ώρες playtesting, είναι ξεκάθαρο πλέον στην ομάδα πως ο καθένας απολαμβάνει το εκάστοτε Sniper Elite με τον δικό του τρόπο. Για αυτό τον λόγο, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ένα σύστημα για εξατομίκευση των όπλων, προκειμένου οι παίκτες να μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία του όπλου της επιλογής τους.



Το Sniper Elite 5 υπόσχεται να προσφέρει τη μεγαλύτερη συλλογή όπλων και διαμόρφωσής τους μέχρι σήμερα, σε σχέση πάντοτε με άλλα παιχνίδια της σειράς. Θα υπάρχουν πάνω από 200 επιλογές που θα περιλαμβάνουν σκόπευτρα, σιγαστήρες, υλικά και πολλά άλλα. Τα επιπρόσθετα στα όπλα και οι επιλογές διαμόρφωσης θα ξεκλειδώνουν όταν ο παίκτης ανακαλύπτει νέα workbenches μέσα στα επίπεδα της ιστορίας. Όλες οι αλλαγές στα όπλα θα επηρεάζουν τα τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά τους, τα οποία είναι power, rate of fire, control και mobility.



Το Sniper Elite προορίζεται για λανσάρισμα στις 26 Μαϊου 2022, σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και σε PC μέσω Steam, Epic Games Store και Microsoft Store. Θα προστεθεί στη συλλογή του Xbox Game Pass. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Rebellion

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Rebellion

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*