Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές του Curse of the Sea Rats

Η PQube και η ομάδα ανάπτυξης Petoons Studio, κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer για το "Ratoidvania" platform adventure game Curse of the Sea Rats, που παρουσιάζει τους επιλέξιμους χαρακτήρες David Douglas, Buffalo Calf, Bussa και Akane Yamakawa.

Το Curse of the Sea Rats ανακοινώθηκε τον Αύγουστο του 2019 και προσφέρει την εμπειρία ενός τίτλου metroidvania, με τα γεγονότα να διαδραματίζονται σε έναν κόσμο ζωγραφισμένο στο χέρι, που παντρεύει το 2D με το 3D περιβάλλον. Οι παίκτες θα ταξιδέψουν στις ακτές της Ιρλανδίας του 1777, με σκοπό να ελευθερώσουν το νησί που μαστίζεται από τον διαβολικό πειρατή Flora Burn.


Η Petoons Studio υπόσχεται συνολικά πάνω από 12 ώρες παιχνιδιού σε solo ή local co-op τεσσάρων παικτών.

Το Curse of the Sea Rats θα λανσαριστεί στις αρχές του 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*