Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer προλογίζει την πρεμιέρα του Silent Hill: Ascension

Η Genvid δημοσίευσε το επίσημο trailer με το οποίο προλογίζει την πρεμιέρα του Silent Hill: Ascension. Επίσης, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Sony Picture Entertainment για την προβολή επεισοδίων του storyline που θα επηρεάζεται από κοινό, στο Sony Pictures Core app για PlayStation 5 και PlayStation 4, στο Bravia Core app για τηλεοράσεις Bravia και στο Bravia Core για το Xperia app σε επιλεγμένα Xperia smartphones.

Το Silent Hill: Ascension είναι μια συγκλονιστική, διαδραστική σειρά που ακολουθεί τις πολύπλοκες ζωές δύο οικογενειών σε κίνδυνο, οι οποίες συνδέονται με μια σειρά από ενοχλητικά οράματα και τρομακτικά τερατουργήματα που τις κυνηγούν σε βαθμό τέτοιο που τις έχουν στοιχειώσει.


Το κοινό θα μεταφερθεί στη γεμάτη προβλήματα πόλη Hope’s Junction της Pennsylvania, όπου γίνεται μια προσπάθεια να ξαναχτιστεί μετά από ένα θανατηφόρο ατύχημα στο χαλυβουργείο που αποδεκάτισε την οικονομία της. Ένας άλλος θάνατος συγκλονίζει την κοινότητα και η Rachel Hernandez θεωρείται υπεύθυνη. Στην άλλη πλευρά του κόσμου, σε ένα ερημωμένο ψαροχώρι στη Νορβηγία που ονομάζεται Stilledalen, η εύθραυστη ηρεμία της οικογένειας Johansen ανατρέπεται όταν η μητριάρχης τους, Ingrid, πεθαίνει κάτω από ύποπτες συνθήκες.

Η επιβίωση κάθε χαρακτήρα εξαρτάται από το αν θα μπορέσει να ξεπεράσει τις πιο σκοτεινές παρορμήσεις και το οδυνηρό παρελθόν του, καθώς αντιμετωπίζει τη δική του φρίκη και ανακαλύπτει τους μυστηριώδεις δεσμούς που τον ενώνουν με τους υπόλοιπους. Θα βρουν αυτοί οι χαρακτήρες λύτρωση, βάσανα ή καταδίκη; Εσείς θα αποφασίσετε για τη μοίρα τους.

Το Silent Hill: Ascension θα λανσαριστεί σε browsers για PCs, iOS και Android την 1η Νοεμβρίου 2023, ώρα 04:00 π.μ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*