Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο update για το Dying Light προσθέτει graphics modes σε PS5 και Xbox Series X

*
H Techland δεν ξεχνάει το Dying Light και έκανε διαθέσιμο ένα νέο patch που βελτιώνει την εμπειρία όσων παίζουν σε PlayStation 5. Σύντομα θα ακολουθήσει κάτι αντίστοιχο για το Xbox Series X.

Στο εξής, μέσω του performance mode θα μπορείτε να παίζετε σε ανάλυση Full HD, στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ στο balanced mode ο στόχος για τον ρυθμό ανανέωσης θα είναι τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο, σε ανάλυση QHD. Τέλος, οι κάτοχοι της νεότερης κονσόλα της Sony θα αποκτήσουν πρόσβαση στο high-resolution mode με ανάλυση 4K στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.


Σε μερικές μέρες, το αντίστοιχο update θα έρθει και για το Xbox Series X.

Όσοι παίζουν Dying Light σε PlayStation 4 Pro, θα διαπιστώσουν βελτιώσεις στον ρυθμό ανανέωσης που θα είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στα 30fps. Από την άλλη, σε Xbox One Χ και Xbox Series S σε ανάλυση full HD το σύστημα θα αποδίδει 30fps (performance mode) και σε ανάλυση QHD ο στόχος θα είναι τα 30fps (high-resolution mode).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*