Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο update του Call of Duty: Warzone προσθέτει lootable perks (trailer)

*
Το τελευταίο update του Call of Duty: Warzone επιτρέπει στους παίκτες να βρίσκουν στον χάρτη και να κάνουν loot τα γνωστά perks της σειράς. Στα full patch notes, αναφέρεται πως διορθώνονται και διάφορα γνωστά bugs και παραμετροποιήσεις στα όπλα. Ένα σημαντικό bug που διορθώθηκε είναι ένα πρόβλημα με collisions που οι παίκτες μπορούσαν να εκμεταλλευτούν για να αποκτήσουν μεγάλο πλεονέκτημα στα gunfights της Caldera. Επιπλέον, διορθώθηκε ένα bug που επέτρεπε στους παίκτες να εκμεταλλευτούν τα black market buy stations για να περάσουν εκτός του χάρτη, σε σημεία που κανονικά είναι μη προσβάσιμα.

Ταυτόχρονα, η Activision διοργανώνει double XP weekend στα Call of Duty: Warzone και Call of Duty: Vanguard μέχρι τις 5 Ιουλίου.

Απολαύστε το νέο trailer για την καινούργια season 4 που τρέχει τώρα στα Call of Duty: Warzone και Call of Duty: Vanguard.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*