Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο VR port για το Jedi Knight 2: Jedi Outcast

*
Ένα νέο VR port του Star Wars Jedi Knight 2: Jedi Outcast για το Oculus Quest 2 βρίσκεται σε κατάσταση early access. Το port προέρχεται από τον Simon Brown, ή DrBeef και περιλαμβάνει motion controlled lightsabers αλλά και τη δυνατότητα απόφυγής των επιθέσεων των αντιπάλων. To Jedi Knight: Quest είναι μια εμπειρία πρώτο προσώπου, που προσφέρει ένα διασκεδαστικό ταξίδι σε έναν μακρινό γαλαξία. Το port βρίσκεται σε αρχικά στάδια και ο Brown έχει δηλώσει ότι στο demo θα κάνουν τη εμφάνισή τους οι Kyle Katarn και Jan Ors που θα εξερευνήσουν μια βάση της Αυτοκρατορίας στον πλανήτη Alzoc III, πατρίδα των Talz. Ακόμα, με μελλοντικά updates θα προστεθούν νέα επίπεδα.

Σύμφωνα με τον δημιουργό, η πλήρης έκδοση του port θα γίνει διαθέσιμη το πρώτο τρίμηνο του 2023, από το Sidequestvr.com. Προς το παρόν, το port μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Team Beef Patreon.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*