Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο υλικό για το Sand Land της Bandai Namco μέσα από το story trailer

*
Στο Tokyo Game Show 2023 η Bandai Namco παρουσίασε και το Sand Land και λίγες ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσης δημοσιεύτηκε και το story trailer του. Το νέο action RPG που βασίζεται στο manga του Akira Toriyama φαίνεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στο τέλος αυτού του νέου trailer εμφανίζεται και ένας χαρακτήρας που δεν είδαμε σε manga και ταινία. Εστιάζει κυρίως στο πως ο κόσμος μετατράπηκε σε μια έρημο και πως οι χαρακτήρες ψάχνουν τρόπο να ζήσουν και να επιβιώσουν. Ο Rao καλείται να κάνει τα πάντα για να ολοκληρώσει το ταξίδι του και ταξιδεύει στο Demon Village για να ζητήσει βοήθεια και εκεί οργανώνει την ομάδα του. Το Sand Land αναπτύσσεται και θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5 και Xbox Series X/S σε ημερομηνία που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*