Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Ανακοίνωσε το action RPG Kingdom: The Blood για PC, iOS και Android (trailer)

Η Action Square και το Netflix ανακοίνωσαν το Kingdom: The Blood, ένα single και multiplayer action RPG βασισμένο στην ομώνυμη σειρά Kingdom του της συνδρομητικής υπηρεσίας. Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν έγινε γνωστή, το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί για PC, iOS και Android.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το Kingdom: The Blood θα παραμείνει πιστό στην σειρά και οι χαρακτήρες, τα zombies και η δράση θα επαναδημιουργηθούν σε high-quality 3D graphics. Η ομάδα ανάπτυξης θα προσπαθήσει να σεβαστεί την κορεάτικη κουλτούρα μέσα από την ατμόσφαιρα και το gameplay. Το motion capture καταγράφτηκε με την βοήθεια ένος Κορεάτη sword dancer για τέλεια αναπαράσταση του Korean-style combat. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει story mode που θα ακολουθήσει την ιστορία της δραματικής σειράς του Netflix.

Δείτε παρακάτω το trailer που ακολούθησε την ανακοίνωση του Kingdom: The Blood:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*