Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

New Years Deals: Εκπτώσεις έως 75% για παιχνίδια των PS5 και PS4 στο PlayStation Store

*
Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στο PlayStation Store και αυτή τη φορά σειρά παίρνει η προωθητική ενέργεια New Year Deals, που θα "τρέξει" έως τις 31 Ιανουαρίου. Οι κάτοχοι PS5 και PS4 θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους με ποιοτικά παιχνίδια, τα οποία ως την ημέρα εκείνη θα πωλούνται με έκπτωση έως 75%. Μεταξύ άλλων, ο κατάλογος περιλαμβάνει τα: Batman: Arkham Collection, Call of Duty: WWII – Gold Edition, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, EA Sports FC 24 – Ultimate Edition, eFootball™ 2024: Leo Messi Edition, Far Cry 6 Deluxe Edition, Final Fantasy XV – Royal Edition, Kingdom Hearts III – Re:Mind, Little Nightmares I & II Bundle PS4 & PS5, One Piece: Burning Blood, Resident Evil Village Gold Edition, Sonic Superstars, UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection και WRC Collection.

Για τον πλήρη κατάλογο των παιχνιδιών που βρίσκονται σε έκπτωση, αρκεί μια επίσκεψη στο PlayStation Blog
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*