Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NFTs βασισμένα στο Virtua Fighter ετοιμάζει ο Yu Suzuki

*
Ο Yu Suzuki συνεργάζεται με εταιρεία του χώρου για να δημιουργήσουν 1000 Virtua Fighter NFTs. Η SEGA δεν εμπλέκεται επίσημα στο project, έχει όμως δώσει την άδεια στον Suzuki (δημιουργό της σειράς Virtua Fighter για 30 και πλέον χρόνια), να χρησιμοποιήσει assets από τα τρία πρώτα παιχνίδια, για τη δημιουργία NFTs που θα περιλαμβάνουν 11 χαρακτήρες, σε συνεργασία με την OASYX, προκειμένουν να προσφέρουν μια μοναδική και ενδιαφέρουσα εμπειρία για νέους και παλιούς fans.

Τα NFTs θα αποτελέσουν τη βάση για μελλοντικά Metaverse avatars.


"Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως director της Sega, ανέπτυξα αρχικά το Virtua Fighter χρησιμοποιώντας καινοτόμο τεχνολογία γραφικών 3D, η οποία ήταν η αιχμή και τα κορυφαία στον κλάδο εκείνη την εποχή", εξηγεί ο Yu Suzuki.

"Από τότε, η σειρά Virtua Fighter έχει γίνει αγαπητή σε πολλούς παίκτες και συνεχίζει να υποστηρίζεται από πολλούς θαυμαστές σήμερα".

"Μέσα από τη δουλειά μου επιβλέποντας την ανάπτυξη της μοναδικής οπτικής της OASYX για τον κόσμο, είμαι στην ευχάριστη θέση να συνδυάσω την καινοτόμο τεχνολογία με τη μορφή NFTs που βασίζονται σε blockchain, με τρεις τίτλους από τη σειρά Virtua Fighter για να δημιουργήσω νέου είδους ψυχαγωγία για ένα ευρύ φάσμα οπαδών του gaming".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*