Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NFTs με έμφαση στο σενάριο θέλει να δημιουργήσει η Square Enix

*
Η Square Enix σκοπεύει να δημιουργήσει NFTs που δίνουν έμφαση στο σενάριο και στα μεσοπρόθεσμα πλάνα της περιλαμβάνεται η ενσωμάτωση της τεχνολογίας blockchain στην ανάπτυξη παιχνιδιών.

Πάντως, ο πρόεδρος της εταιρείας Yosuke Matsuda δήωσε: "Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτούμε τη δημιουργία Dragon Quest και Final Fantasy blockchain games".


Επιπλέον, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης επενδυτών τον Μάιο, σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της Square Enix, ο Matsuda είχε δηλώσει πως τα έσοδα από την πώληση των Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Square Enix Montreal αλλά και ενός καταλόγου παιχνιδιών όπως τα Tomb Raider, Deus Ex, Thief και Legacy of Kain, έναντι $300 εκ. στην Embracer Group, θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ανάπτυξης των βασικών IPs της εταιρείας.

"Αντί να χρησιμοπιήσουμε τα έσοδα σε μια νέα επένδυση όπως τα NFTs και το blockchain, σκοπεύουμε να τα διαθέσουμε για τη χρηματοδότηση των προσπαθειών μας να δημιουργήσουμε σημαντικό IP και να ενισχύσουμε τις δυνατότητες του τμήματος ανάπτυξης ψηφιακών προϊόντων ψυχαγωγίας", ήταν τα λόγια του Matsuda.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*