Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητές GIGA διαγωνισμού God of War Ragnarok

*
Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία του Enternity βγήκαν οι νικητές του GIGA διαγωνισμού God of War Ragnarok. Ευχαριστούμε όλους σας για την τεράστια συμμετοχή και μείνετε συντονισμένοι γιατί τις επόμενες ημέρες ακολουθεί άλλος ένα μεγάλος διαγωνισμός από το PlayStation με δώρο διάφορους τίτλους για το PS5. Έτσι λοιπόν οι νικητές που κερδίζουν τα πολλά και πλούσια δώρα μας είναι οι εξής:

1ος Νικητής: 1 κονσόλα PS5 με το God of War Ragnarok + 1 συλλεκτικό T-Shirt κερδίζει ο χρήστης Riris_Pantelakos (site)
2ος Νικητής: 1 God of War Ragnarok Collector’s Edition + 1 συλλεκτικό T-Shirt κερδίζει ο χρήστης odysseas.nt (Instagram)
3ος Νικητής:  1 God of War Ragnarok Limited Edition DualSense Controller  + 1 συλλεκτικό T-Shirt κερδίζει ο χρήστης Spyros Triantafyllis (Facebook)
4ος-7ος Νικητής: Από 1 σετ συλλεκτικά αυτοκόλλητα, 1 lanyard και 1 μπρελόκ God of War κερδίζουν οι χρήστες vasilis_mandelis (Instagram), Argyris Chatzitheocharis (Facebook), Blooomsv (site), Dimpap28 (site).




Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τους νικητές, οι οποίοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας από την πλατφόρμα στην οποία κέρδισαν. Για τους νικητές μέσω site η επικοινωνία πρέπει να γίνει με mail στο info-at-enternity.gr από το Mail που έχει δηλωθεί στο λογαριασμό τους. Για τους νικητές μέσω Facebook θα πρέπει να γίνει η επικοινωνία με PM στη σελίδα μας στο Facebook. Για τους νικητές μέσω Instagram θα πρέπει να γίνει η επικοινωνία με DM στη σελίδα μας στο Instagram. Τέλος, για τους νικητές μέσω του hashtag, θα πρέπει να γίνει επικοινωνία μέσω των επίσημων καναλιών στην εκάστοτε πλατφόρμα. Οι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, διαφορετικά τα δώρα θα κληρωθούν εκ νέου ανάμεσα σε όσους δήλωσαν συμμετοχή 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*