Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo: Απόλυτα αποτυχημένες οι πρώτες δοκιμές για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild

*
Ως παταγώδη αποτυχία χαρακτήρισε η Nintendo την πρώτη φάση δοκιμών του The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Οι developers της ιαπωνικής εταιρείας σπάνια δίνουν συνεντεύξεις ή πραγματοποιούν παρουσιάσεις και η πληροφορία αυτή δεν είναι κάτι νέο, αλλά αποκαλύφθηκε πριν από μερικά χρόνια κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Computer Entertainment. Η παρουσίαση για το παιχνίδι δεν αναρτήθηκε ποτέ στο διαδίκτυο, δεν μεταφράστηκε ποτέ από τα ιαπωικά, όμως τώρα χάρη στο κανάλι του YouTube Game Maker's Toolkit μάς δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε λεπτομέρειες.

Οι δοκιμές ήταν καταστροφικές επειδή η πλειοψηφία των παικτών κόλλησε σε μια συγκεκριμένη διαδρομή. Περίπου το 80% των παικτών είδαν έναν Sheikah Tower σε απόσταση και κόλλησαν σε έναν δρόμο που οδηγούσε κατευθείαν στον προορισμό, χωρίς να απομακρυνθούν ποτέ από το μονοπάτι που είχαν διαλέξει. Η Nintendo στόχευε για το ακριβώς αντίθετο από αυτό - έναν ανοιχτό κόσμο που ενθάρρυνε την εξερεύνηση και τον πειραματισμό.


Η Nintendo θεώρησε ότι αυτό ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα και άρχισε να το διορθώνει. Αυτό στο οποίο κατέληξαν ήταν η θεωρία των "τριγώνων" - μπλοκάροντας την οπτική γωνία του παίκτη στον ορίζοντα με μικρότερα εμπόδια και άλλα πιο μεγάλα, όπως λόφους ή δέντρα, για να δελεάσουν τον παίκτη να εξερευνήσει γύρω από αυτά να δει τι έκρυβαν, αποκτώντας σταδιακά καλύτερη άποψη για αυτό που έκρυβαν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*