Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Direct: Ανακοινώθηκε το Penny’s Big Breakaway (trailer)

Η Private Division και η Evening Star ανακοίνωσαν το kinetic 3D platformer Penny’s Big Breakaway. Θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam).

Η Penny είναι καλλιτέχνης του δρόμου με μεγάλα όνειρα. έχει τη δική της ιδέα για το τι χρειάζεται για να είσαι σταρ! Όταν ο Eddie ο Αυτοκράτορας καλεί για νέους ερμηνευτές στο Palace Court, η Penny μετεχει σε μια οντισιόν που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Μια περίεργη συνάντηση με μια Κοσμική Χορδή μεταμορφώνει το Yo-Yo της Penny σε ένα ζωντανό πλάσμα με όρεξη για σνακ - και χάος! Χρησιμοποιήστε το Yo-Yo για να βοηθήσετε την Penny να καθαρίσει το όνομά της, να ξεπεράσει τον στρατό των πιγκουίνων του Αυτοκράτορα και να αποκαλύψει το μυστικό της Κοσμικής Χορδής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*