Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Direct: Η SEGA αναβιώνει το Samba de Amigo

Η SEGA “ταρακούνησε” το είδος των rhythm games το 2000, όταν λάνσαρε το Samba de Amigo για το Dreamcast. Ο τίτλος επέτρεπε στους παίκτες να κουνούν ειδικά σχεδιασμένα χειριστήρια ως μαράκες στον ρυθμό των λατινικών τραγουδιών του παιχνιδιού. Η λίστα των τραγουδιών περιλάμβανε το Livin’ La Vida Loca, το Macarena και άλλα πολύ γνωστά του είδους.

Η SEGA ανακοίνωσε το νέο Samba de Amigo: Party Central κατά την διάρκεια του Nintendo Direct στις 09/02/2023, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch το καλοκαίρι του 2023. Ο τίτλος θα περιλαμβάνει 40 τραγούδια απο διαφορετικά είδη μουσικής , ένα σύνολο απο minigames και online multiplayer. Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα Joycons ως μαράκες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*