Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Direct: Καταφθάνει το Dragon Quest Monsters: The Dark Prince (trailer)

Η σειρά Dragon Quest Monsters είναι αρκετά αγαπημένη ανάμεσα στους φίλους του Dragon Quest, όμως για πολλά χρόνια ήταν «εγκλωβισμένη» στα σύνορα της Ιαπωνίας. Σήμερα, η Nintendo ανακοίνωσε το Dragon Quest Monsters: The Dark Prince που θα κυκλοφορήσει παγκόσμια για Nintendo Switch.

Στον κορμό του gameplay είναι η επιστράτευση τεράτων που ακολουθούν τον παίκτη και πολεμούν για λογαριασμό του, ενώ δίνεται η δυνατότητα ζευγαρώματος μεταξύ των τεράτων. Στο νέο παιχνίδι, η Square Enix υπόσχεται πάνω από 500 τέρατα που μπορούν να προκύψουν όχι μόνο από ζευγάρωμα, αλλά και από ένωση δύο τεράτων. Παράλληλα, οι εποχές θα είναι κυλιόμενες και διαφορετικά τέρατα θα εμφανίζονται ανάλογα με την περίοδο. Θα περιλαμβάνεται και online multiplayer, με τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι χρησιμοποιώντας τα τέρατά τους.




Το Dragon Quest Monsters: The Dark Prince θα κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου για Nintendo Switch. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*