Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Direct: Το Star Ocean The Second Story R έρχεται στο Nintendo Switch (trailer)

Και Star Ocean είχε το Nintendo Direct, με την Nintendo να ανακοινώνει τη διάθεση του Star Ocean The Second Story R. To παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου για το Nintendo Switch και είναι ουσιαστικά η επιστροφή του δεύτερου μέρους της αγαπημένης σειράς σε μορφή full remake με 2.5D γραφικά, τρισδιάστατα περιβάλλοντα και 2D pixel χαρακτήρες. Οι παίκτες θα μπορούν να ζήσουν μια επική περιπέτεια, όπου φαντασία και επιστημονική φαντασία ενώνονται καθώς θα γνωρίζουν νέα μέλη μέσω του συστήματος Private Actions. Όσο δημιουργούνται αυτές οι ομάδες, τόσο ενισχύονται οι συνεργασίες και ξεκλειδώνεται μια πληθώρα διαφορετικών τερματισμών. Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν είτε ως Claude είτε ως Rena και κάθε απόφαση που θα παίρνουν θα καθορίζει το πεπρωμένο τους. Δείτε το σχετικό trailer στη συνέχεια του άρθρου.



Το παιχνίδι αναμένεται και σε εκδόσεις για PS4, PS5 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*