Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Partner Direct: Τα Grounded και Pentiment είναι οι πρώτοι τίτλοι της Microsoft που έρχονται στο Nintendo Switch (trailer)

*
Μετά από μια περίοδος με φήμες και τις πρόσφατες δηλώσεις του Phil Spencer, οι πρώτοι τίτλοι της Microsoft που θα παρελάσουν στο Nintendo Switch είναι γεγονός, με τα Grounded και Pentiment της Obsidian Entertainment για γίνονται διαθέσιμα στη φορητή κονσόλα της Nintendo.

Συγκεκριμένα, το Pentiment θα κυκλοφορήσει αύριο, 22 Φεβρουαρίου, ενώ το Grounded θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου στο Nintendo Switch. Για την ωρα παραμένει άγνωστο εάν θα κυκλοφορήσουν τα Hi-Fi Rush και Sea of Thieves όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατο άρθρο του, το The Verge ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μάθουμε σύντομα για αυτά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*