Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Partner Direct: Το Star Wars Battlefront: Classic Collection έρχεται σε PC και κονσόλες (trailer)

Το απόλυτο πακέτο νοσταλγίας έρχεται για τους fans του Star Wars, καθώς κατά τη διάρκεια του Nintendo Partner Showcase ανακοινώθηκε πως το Star Wars Battlefront: Classic Collection θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου 2024 για Nintendo Switch, PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One.

Το Star Wars Battlefront: Classic Collection προσφέρει στους παίκτες τους δυο τίτλους της σειράς, μαζί με επιπλέον περιεχόμενο που είχε γίνει διαθέσιμο στο παρελθόν, φέρνοντας στο προσκήνιο το saga του Star Wars από τις πρώτες ταινίες και τα prequels, σε μάχες έως 64 παίκτες με τους αγαπημένους ήρωες του σύμπαντος. Για όσους θέλουν να το αποκτήσουν έχουν γίνει διαθέσιμες οι προπαραγγελίες του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*