Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch 2: Νέες φήμες υποστηρίζουν πως θα έχει καλύτερο ray tracing από τα PlayStation 5 και Xbox Series X (video)

Στο νέο του podcast, ο Nate the Hate ισχυρίστηκε πως το Nintendo Switch 2 θα έχει καλύτερες δυνατότητες ray tracing, συγκριτικά με το PlayStation 5 και τα Xbox Series X και Xbox Series S. Σύμφωνα με τον αποδεδειγμένα αξιόπιστο insider, η νέα κονσόλα θα φέρει υποστήριξη για NVIDIA DLSS 3,5 Ray Reconstruction, μαζί με τεχνολογίες AI, κάνοντάς τη να υπερέχει του ανταγωνισμού, τουλάχιστον στο κομμάτι του ray tracing. Ειδικότερα, ανέφερε και το γεγονός πως το Ray Reconstruction μπορεί να αναβαθμιστεί με νεότερες εκδόσεις firmware, κάτι που θα το κάνει όλο και καλύτερο προχωρώντας.

Ο Nate the Hate συνέχισε πιθανολογώντας πως δε θα υπάρχει υποστήριξη για Frame Generation, όμως δείχνει βέβαιος πως το Nintendo Switch 2 προγραμματίζεται έτσι, ώστε να αντέξει για αρκετά χρόνια, εκμεταλλευόμενο τις νεότερες τάσεις της τεχνολογίας του φορητού gaming. Όπως σχολίασε σχετικά, η συνεργασία μεταξύ Nintendo και NVIDIA θα αποδειχθεί καίριας σημασίας, ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.


Πάντως, όσο αξιόπιστος και αν έχει αποδειχτεί στο παρελθόν ο συγκεκριμένος insider, εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας. Εφόσον κάνετε το ίδιο, ρίχτε μια ματιά και στο video που ακολουθεί. Η διάρκειά του ξεπερνά τη μια ώρα και σε αυτό, ο Nate the Hate παρουσιάζει όλα τα έως τώρα δεδομένα για την επόμενη κονσόλα της Nintendo. Είτε πρόκειται για αληθινά, είτε για υποθετικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*