Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Norman Reedus: Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε στο Death Stranding 2

*
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, o Norman Reedus φαίνεται πως αποκάλυψε ότι έχει ηδη ξεκινήσει η παραγωγή του Death Stranding 2.

O Guillermo Del Toro, που μου έδωσε την πρώτη ταινία μου, μου τηλεφώνησε και μου είπε, "Υπάρχε ένας τύπος που ονομάζεται Hideo Kojima, θα σε πάρει, απλά πες ναι". Τότε εγώ αποκρίθηκα, "Τι εννοείς απλά να πως ναι;" και μου απάντησε "Μην είσαι μ.....ς, απλά πες ναι". Τότε βρισκόμουν το San Diego και ο Hideo ήρθε με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, είναι από το Τόκιο και μου έδειξε αυτό στο οποίο δούλευε, ένα παιχνίδι που ονομαζόταν Silent Hill. Εντυπωσιάστηκα από αυτό που μου παρουσίασε και ήμουν σε φάση, "Ναι ας το κάνουμε". Δεν είναι το Ms. Pacman, είναι τόσο ρεαλιστικό, φουτουριστικό, περίπλοκο και όμορφο και εγώ είχα εντυπωσιαστεί.


Μου πήρε δύο ή τρία χρόνια για να ολοκληρώσω όλα τα MoCap sessions. Ήταν μεγάλη δουλειά. Όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε πήρε τόσα βραβεία, ήταν μεγάλη επιτυχία, οπότε ξεκινήσαμε το δεύτερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*