Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Group: Πρωτιά για Call of Duty: Modern Warfare 2 και PS5 στις Η.Π.Α. τον Οκτώβριο

*
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η NPD Group, το Call of Duty: Modern Warfare 2 και το PS5 βρέθηκαν στην κορυφή των πωλήσεων στις Η.Π.Α. τον Οκτώβριο. Μάλιστα, το shooter της Activision είναι ήδη το παιχνίδι του 2022 με τις καλύτερες επιδόσεις για το 2022 πίσω από το Elden Ring και τρίτο σε πωλήσεις για το προηγούμενο 12μηνο, πίσω από τη δημιουργία τα From Software και το Call of Duty Vanguard. Σημειώνεται ότι το Modern Warfare 2 λανσαρίστηκε στις 28 Οκτωβρίου 2022.

Σύμφωνα με τον έγκριτο αναλυτή, Mat Piscatella οι οκτώ από τους 20 τίτλους των charts του οκτωβρίου στις Η.Π.Α. αφορούν νέες κυκλοφορίες. Το Gotham Knights έκανε πρεμιέρα στην 2η θέση και είναι το 14ο καλύυτερο σε πωλήσεις παιχνίδι για το 2022. Το NHL 23 ήταν 5ο, το Mario + Rabbids Sparks of Hope 6ο, το Bayonetta 3 9ο, το Star Ocean: The Divine Force 14ο, το Dragon Ball: The Breakers 16ο και το PGA Tour 2K23 17ο.


Το PS5 είχε τις περισσότερες πωλήσεις τόσο σε αριθμό μοναδων αλλά και σε εισπράξεις. Πίσω του τα Xbox Series X, Xbox Series S και ακολούθησε το Nintendo Switch.

Συνολικά, οι καταναλωτές ξόδεξαν $4,3 δισ. σε αγορές hardware, περιεχομένου και περιφερειακών, αριθμός που είναι στα ίδια επίπεδα από έτος σε έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*