Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD: Κορυφαίο σε πωλήσεις στις Η.Π.Α. το 2022 το Call of Duty: Modern Warfare 2

*
Ναι μεν το Call of Duty: Modern Warfare 2 κυκλοφόρησε περίπου δυο μήνες πριν το τέλος του προηγούμενου έτους, παρόλα αυτά είναι το παιχνίδι του 2022 με τις καλύτερες πωλήσεις στις Η.Π.Α. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η NPD για τον Δεκέμβριο, ο νεότερος τίτλος της δημοφιλούς σειράς κρατήθηκε στην πρώτη θέση των charts και τον Δεκέμβριο, γεγονός που του χάρισε το πρώτο σκαλί και για ολόκληρη τη χρονιά που προηγήθηκε. Το God of War: Ragnarok βρίσκεται στην τέταρτη θέση, πίσω από το Madden NFL 23 και δεύτερο είναι, όπως ίσως να έχετε ήδη καταλάβει, το Elden Ring. Στην πέμπτη θέση το Lego Star Wars: The Skywalker Saga και η δεκάδα συμπληρώνεται από τα Pokemon Scarlet/Violet, FIFA 23, Pokemon Legends: Arceus, Horizon Forbidden West και MLB: The Show 22. Σημειώνεται ότι για τα παιχνίδια Pokemon δεν υπάρχουν στοιχεία για τις πωλήσεις τους σε ψηφιακή μορφή. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει για τις επιδόσεις του MLB: The Show 22 σε Xbox και Nintendo Switch.

Όσο για τον Δεκέμβριο, ήδη σας έχουμε ενημερώσει για το ποιο παιχνίδι βρέθηκε στην πρώτη θέση. Το ακολούθησαν τα Pokemon: Scarlet/Violet, God of War: Ragnarok, Madden NFL 23, and FIFA 23. Sonic Frontiers, Elden Ring, Need for Speed: Unbound, Mario Kart 8 και Crisis Core: Final Fantasy 7: Reunion.


Τέλος, το Call of Duty: Modern Warfare 2 είναι το παιχνίδι της σειράς με τις ταχύτερες πωλήσεις, βάζοντας στα ταμεία της Activision $1 δισ. σε μόλις δέκα ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Infinity Ward

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Activision

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    AVE

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*