Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Alan Hartman της Turn 10 είναι ο νέος επικεφαλής των Xbox Game Studios

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τον ορισμό του Alan Hartman στη θέση του επικεφαλής των Xbox Game Studios. Ο Hartman μπήκε στην Microsoft μέσω της Turn 10 το 2005 και εργάστηκε τα τελευταία δύο χρόνια ως corporate vice president για την ομάδα των Forza και Fable.

Μέσω του LinkedIn του ανακοίνωσε πως είναι ενθουσιασμένος από την αλλαγή αυτή που ακολουθεί μια σειρά παρεμβάσεων στη διοίκηση του Xbox. Ο Hartman παίρνει τη θέση του Matt Booty, ο οποίος αναβαθμίστηκε σε πρόεδρος του περιεχομένου και των studios και πλέον θα μπορεί να επιβλέπει και τη δουλειά που γίνεται σε ZeniMax και Bethesda.


Η Sarah Bond αναβαθμίστηκε πρόσφατα από corporate vice president του Xbox σε πρόεδρος του τομέα και είναι πλέον υπεύθυνη για το software και το hardware. Οι αλλαγές αυτές ήρθαν και μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Activision Blizzard έναντι 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*