Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο αντίπαλος του EA Sports FC θα είναι το καλύτερο egame για κορίτσια και αγόρια, λέει ο πρόεδρος της FIFA

*
Ο πρόεδρος της FIFA, Gianni Infantino, επανέλαβε τα πλάνα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου να δημιουργήσει έναν άξιο ανταγωνιστή του EA Sports FC. Έπειτα από 30 χρόνια συνεργασίας, οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν και το FIFA 23 θα είναι το τελευταίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι της Electronic Arts που κυκλοφόρησε με το συγκεκριμένο όνομα.

Πάντως ο Infantino πιστεύει ότι η επόμενη σειρά που θα κυκλοφορήσει με το όνομα FIFA, θα θέσει νέα standards για τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια.


Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των The Times, Martyn Ziegler, κατά τη διάρκεια της ομιλίας για την επανεκλογή του ως πρόεδρος της FIFA (δίχως να υπάρχει αντίπαλος), ο Infantino τόνισε ότι η ομοσπονδία θα λανσάρει ένα video game που θα είναι αντίπαλος του EA Sports FC.

"Το νέο παχνχίδι FIFA- το FIFA 25, 26, 27 και πάει λέγοντας- θα είναι πάντα το καλύτερο e-game για κάθε κορίτσι και αγόρι. Θα έχουμε νεότερα σύντομα", φέρεται να είπε ο Infantino.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*