Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O αντιπρόεδρος της Sony Interactive Entertainment υποστηρίζει πως το PlayStation 5 έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα σε σχέση με το PC

*
Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Sony Interactive Entertainment, το PlayStation 5 έχει ορισμένα πλεονεκτήματα σε σχέση με το PC. Μιλώντας στο Nikkei Asia, o Hideaki Nishino δήλωσε πως αν κάποιος θέλει να παίξει παιχνίδια με ίδιες αποδόσεις της κάρτας γραφικών όπως αυτής του PlayStation 5, θα πρέπει να ξοδέψει περισσότερα λεφτά και να κτίσει το δικό του σύστημα. Από την άλλη, η κονσόλα επιτρέπει τους παίκτες να απολαύσουν παιχνίδια στο ίδιο τεχνικό επίπεδο.

Αν και οι τιμές των GPUs συνεχώς ανεβαίνουν, το παιχνίδι σε ένα υπολογιστή υψηλών απαιτήσεων δεν μπορεί να συγκριθεί με την κονσόλα, καθώς αυτή "χάνει" σε θέμα γραφικών για να τρέχει ομαλά τα παιχνίδια. Για παράδειγμα, το ray tracing είναι ένα δύσκολο feature για μια κονσόλα ενώ στο PC υπάρχει σε μεγάλους τίτλους όπως το Cyberpunk 2077 και Alan Wake II.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Nishino σχολίασε το λανσάρισμα του νέου PlayStation 5 model και του PlayStation Portal, λέγοντας πως αυτές οι συσκευές κυκλοφούν στο μέσο της ζωής του PlayStation 5 για να αυξηθούν οι πωλήσεις στο τέλος του έτους. Η κυκλοφορία παιχνιδιών που θα εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες της κονσόλας εκτιμάται πως θα ενισχύσει τις πωλήσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*