Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O art director των God of War φεύγει από την Sony Santa Monica μετά από 11 χρόνια

*
Μια σημαντική αποχώρηση από την Sony Santa Monica και τη σειρά God of War έχουμε μετά από 11 χρόνια. Ο Raf Grassetti, ο art director των God of War και God of War Ragnarok, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα από αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγινε πριν από μερικές ημέρες με τον ίδιο να γράφει στα social media πως φεύγει από τη Sony γενικότερα. «Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα της τελευταίας ημέρας στο σπίτι του God of War, αλλά αισθάνομαι ευγνώμων για τις αμέτρητες ευκαιρίες που είχα και την τύχη να γνωρίσω τόσο σημαντικά άτομα. Η Sony ήταν το δεύτερο σπίτι μου και αισθάνομαι χαρούμενους που ενεπλάκη με το God of War. Τα όσα έμαθα και οι επαφές που έκανα θα μου μείνουν για πάντα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Grassetti, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους Cory Barlog και Eric Williams για την υποστήριξή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*